Banicioiu a spus bancuri cu Basescu si Boc, dupa ce a fost reales presedinte al TSD!

Banicioiu a spus bancuri cu Basescu si Boc, dupa ce a fost reales presedinte al TSD!
Deputatul Nicolae Banicioiu, actualul presedinte al organizatiei de Tineret a PSD, a fost reales sambata in aceasta functie, cu unanimitate de voturi, fiind unicul candidat. Dupa realegere, Banicioiu a spus un banc cu Traian Basescu si Emil Boc, spunand povestea unui prieten care a organizat un sondaj de opinie.

"Emil Boc si Traian Basescu se aflau pe o barca asupra careia s-a abatut furtuna. Barca evident ca s-a rasturnat, iar intrebarea din chestionar a fost cine a scapat. Ce credeti ca au raspuns 99% din romani?", a spus Banicioiu, tinerii social-democrati strigand in cor "Romania".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut un discurs de doar cateva secunde, transmitandu-i liderului organizatiei, Nicolae Banicioiu, sa se descurce "cat poate mai bine" cu acest Congres.

"Nu pot sa dau timpul inapoi. Eu ti-am predat tie conducerea TSD, nu cred ca poti sa mi-o mai dai inapoi si te rog sa te descurci cat poti mai bine cu acest congres", i-a transmis Ponta lui Banicioiu, fiind invitat sa deschida lista vorbitorilor din cadrul Congresului TSD.

Dupa acest scurt discurs al liderului PSD, Banicioiu a revenit la tribuna, comentand ca atunci "cand spune presedintele partidului ceva, mai trebuie sa si asculti", relateaza newsin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
4

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
14

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...