Bani pe apa sâmbetei: VEZI pentru ce plăteşte Teatrul Eminescu 6000 de lei lunar!

Teatrul Mihai Eminescu plăteşte de trei luni de zile chirie pentru un spaţiu pe care nu îl foloseşte. Este vorba despre un spaţiu de la Casa Tineretului, unde ar urma să se mute Teatrul pe perioada cât clădirea actuala va fi reabilitată şi modernizată.

Chiria lunară pe care trebuie să o plătească Teatrul pentru respectivul spatiu este de 6.000 de lei, însă nu mai are fonduri, motiv pentru care a cerut sprijinul municipalităţii.

Cei de la Teatru nu s-au putut muta până acum în spaţiul închiriat la Casa Tineretului întrucât licitaţia pentru desemnarea constructorului încă nu a fost finalizată, fiind depuse o serie de contestaţii.

"Am primit o solicitare de la Teatrul Mihai Eminescu să îi ajutăm cu subvenţie pentru că nu mai fac faţă să plătească cheltuielile. Au luat spaţiul de la Casa Tineretului, l-au amenajat, dar datorită faptului că licitaţia este blocată nu s-au mutat", a declarat viceprimarul Eugen Ţurcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...