Baiatul care a vandut un telefon furat pe 5 lei a recidivat: Sesizarea la Politie, facuta de mama acestia!

Baiatul care a vandut un telefon furat pe 5 lei a recidivat: Sesizarea la Politie, facuta de mama acestia!
Joi, în jurul orei 09.10, în urma unui apel telefonic, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-a deplasat la Liceul "Dimitrie Negreanu" din municipiul Botoşani, unde R.L., din comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, sesiza faptul că fiul său, I.M.G., în vârstă de 17 ani, i-a sustras unui coleg telefonul mobil, după care a fugit de la şcoală.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că tânărul l-a rugat pe un coleg de clasă să-i împrumute telefonul mobil pentru a vorbi cu cineva, însă după încheierea convorbirii, a fugit din clasă.

Echipa operativă l-a căutat pe acesta la domiciliu, dar din discuţiile purtate cu mama sa a reieşit faptul că nu a mai venit acasă.

Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Prejudiciul, în valoare de 500 de lei, nu a putut fi recuperat.

În data de 3 aprilie, acelaşi tânăr a mai cerut telefonul unui copil, în faţa Liceului cu program sportiv, pentru a vorbi cu cineva, după care a fugit printre blocuri, ulterior vânzându-l pentru suma de 5 lei, ocazie cu care jandarmii i-au întocmit dosar tot pentru infracţiunea de furt calificat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
183

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
256

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
592

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...