Badea il jigneste pe Robert Turcescu, dupa succesul de la Eurovision: "L-am calificat pe prost"

Badea il jigneste pe Robert Turcescu, dupa succesul de la Eurovision: "L-am calificat pe prost"
Mircea Badea îl jignește din nou pe Robert Turcescu. După ce jurnalistul și formația "Casa Presei" s-au calificat în finala națională a Eurovisionului și a spus că îi iartă pe toţi cei care l-au ironizat înainte de concurs, inclusiv pe marele său rival, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" a răbufnit.

"Hai că l-am calificat pe prost și prostul simte nevoia să mă "ierte". Mai trebuie ridicat un pic pentru a fi foarte amuzantă căderea. Roberte, românii au rockeri!", a scris Mircea Badea pe site-ul de socializare Facebook, după ce trupa "Casa presei" s-a calificat în finala națională a concursului Eurovision, scrie libertatea.ro.
 
Robert Turcescu și formația "Casa Presei" participă la Eurivision cu piesa "Un refren".

În culise, Turcescu a avut un mesaj de pace către toţi cei care l-au ironizat înainte de Eurovision, inclusiv pe marele său rival, Mircea Badea.
 
"M-am simţit extraordinar de tânăr şi recomand colegilor mei să-şi urmeze pasiunile oricare ar fi ele. Nu am scris o melodie special pentru Eurovision, eu am scris doar o melodie pe care am înscris-o la Eurovision. De aceea, melodia  mea nu intră în tiparul pieselor pentru acest concurs, dar poate tocmai acesta este atuul ei", a spus Turcescu, în culise, potrivit evz.ro.
 
De asemenea, acesta a mai spus că se simte generos și că îi iartă pe toți cei care au vorbit urât de melodia lui, inclusiv pe Mircea Badea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
20

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
22

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
28

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...