BACALAUREAT 2015. Doi elevi au fost eliminaţi din examen, la proba de română!

BACALAUREAT 2015. Doi elevi au fost eliminaţi din examen, la proba de română!
Elevii de clasa a XII-a au sustinut luni proba la Limba si literatura romana de la Bacalaureat. Candidatii au avut la dispozitie trei ore sa rezolve cerintele celor trei subiecte.

La BotoÅŸani, doi elevi au fost eliminaÅ£i din sala de examen, unul care susÅ£inea proba la Colegiul NaÅ£ional "A.T.Laurian", iar un altul de la Liceul Tehnologic "Åžtefan cel Mare ÅŸi Sfânt" Vorona.

Pentru proba de Limba ÅŸi literatura română au fost înscriÅŸi, la nivelul judeÅ£ului BotoÅŸani, 3027 de elevi, fiind prezenÅ£i în sala de examen 2911.

Bacalaureatul continua marti cu proba de Limba si literatura materna, iar miercuri este programata proba obligatorie a profilului, in timp ce vineri se va sustine proba la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele se vor afisa pe 6 iulie, pana la ora 12:00, iar contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi, incepand cu ora 16:00.
In perioada 7-9 iulie se vor rezolva contestatiile, iar pe 10 iulie se vor afisa rezultatele finale la examenul de Bacalaureat 2015.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
301

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...