BAC 2012: Profesorii care au gresit la corectare, "sanctionati" cu recomandarea de a nu mai face parte din comisii si in acest an!

BAC 2012: Profesorii care au gresit la corectare, "sanctionati" cu recomandarea de a nu mai face parte din comisii si in acest an!

 Dragos Cristea  

Profesorii corectori de la examenul de Bacaluareat din sesiunea iunie-iulie 2012, doi de biologie și unul de limba și literatura română,  în cazul cărora au fost constatate diferențe mari de notare, de până la 3,90 puncte, au scăpat basma curată.

Consiliile profesorale din unitățile de învățământ de care aceștia aparțin au decis să îi sancționeze cu o "recomandare".

"Consiliile profesorale ale unităților de învățământ de care aparțin cadrele didactice în speță au recomandat să li se interzică acestora participarea în sesiunile anului școlar 2012-2013 la comisiile ce se vor organiza pentru examenele naționale. Profesorii respectivi garantat nu vor participa la sesiunile examenelor naționale", a spus Dragoș Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...