Avertisment ferm către directorii de deconcentrate din Botoșani! "De data aceasta este o chestie foarte serioasă!"

Avertisment ferm către directorii de deconcentrate din Botoșani! "De data aceasta este o chestie foarte serioasă!"
Directorii instituțiilor deconcetrate din județul Botoșani nu vor avea voie sub nicio formă să se implice în campania electorală pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Avertismentul vine din partea prefectului Dan Nechifor, care le va pune în vedere directorilor acest lucru în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, iar cei care vor dori să intre în cursa pentru parlamentare vor trebui să renunțe la funcția de conducere. 

"Am să atenționez șefii de deconcetrate pentru că și noi în viceodonferință am fost atenționați vizavi de implicarea în campania electorală. Îi voi atenționa să nu se implice în niciun fel. De data aceasta este o chestie foarte serioasă mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne pentru noi și eu la rândul meu voi transmite mesajul trimis de primul-ministru. Vor să candideze, nicio problemă, dar să își dea demisia din funcție și să candideze. Vor să facă campanie electorală, să se ducă. În cazul în care vor fi implicați în orice fel într-o chestie electorală voi sesiza ministerul de resort", a precizat prefectul Dan Nechifor.

La Botoșani sunt mai mulți șefi de instituții care și-au manifestat intenția de a candida pentru un mandat de deputat sau senator. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
851

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
139

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
196

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...