Aventuri la 17 ani: Fara permis, beat, a ranit un prieten si a distrus o masina!

Aventuri la 17 ani: Fara permis, beat, a ranit un prieten si a distrus o masina!
Beat şi fără permis, a furat o maşină, a comis un accident soldat cu avarierea autoturismului şi rănirea unei persoane, apoi a fugit de la locul faptei! Acesta este bilantul unei nopţi de pomină, eroul având doar 17 ani!

În noaptea de 15 spre 16 aprilie 2012, în jurul orei 03.00, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DC 54, în localitatea Mesteacăn, comuna Corni, s-a produs un un accident rutier.

Cercetările efectuate la fața locului au stabilit că în noaptea de 15/16.04.2012, în jurul orei 02.30, T. Cosmin, de 17 ani, din localitatea Sarafineşti, a sustras un autoturism care se afla parcat pe DJ 208 H, în faţa unei discoteci, pe care l-a condus până în localitatea Mesteacăn.

La un moment dat, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, precum şi pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui O. Emanuel Alexandru, de 17 ani, din localitatea Sarafineşti, pasager în autoturism, precum şi avarierea autovehiculului în proporţie de 70%.

După producerea accidentului, T. Cosmin a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti, în jurul orei 05.00. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

T. Cosmin este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
53

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
179

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
87

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...