Avea pasaport, dar a trecut Prutul inot!

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care a trecut ilegal frontiera de stat în România, peste râul Prut.

În data de 07 septembrie 2011, în jurul orei 00.15, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au reţinut, pe direcţia localităţii Rădăuţi Prut, un bărbat de aproximativ 33 de ani, suspect că ar fi trecut frontiera de stat dinspre R. Moldova.

Bărbatul a fost condus de poliţiştii de frontieră la sediul SPF Rădăuţi Prut. Pe durata cercetărilor s-a constatat că acesta se numeşte Marin R., are 33 de ani şi este cetăţean R. Moldova.

Asupra bărbatului a fost descoperit un paşaport moldovenesc, valabil, care nu avea aplicată viză de intrare în România. Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România traversând înot râul Prut, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru trecere ilegală. În cursul zilei de miercuri, 7 septembrie 2011, bărbatul a fost predat autorităţilor din R. Moldova.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 17:50

Sâmbătă, 29 iunie și duminică, 30 iunie de la ora 18:00, Teatrul „Mihai Eminescu” invită publicul la premiera spectacolului „Piese de rezistență”.Regia artisti...

(A) S.C. ICE Computers angajează Asistent Manager

astăzi, 17:18
25

Descrierea jobului:• oferă suport administrativ managementului companiei;• oferă activități de suport pentru departamentele Comercial / Logistică / Financiar / HR;• î...

(A) S.C. ICE Computers angajează Inginer sau Tehnician sisteme de securitate

astăzi, 17:01
22

S.C. ICE Computers caută colegi care să fie obișnuiți cu munca de teren și lucrul la înălțime și să dețină cunoștințe tehnice în domeniul Curenților Slabi, Sistemelor IT și ...