Avalanșă de contestații depuse de elevii botoșăneni, după afișarea notelor la BAC!

Cum era de așteptat, afișarea notelor de la Bacalaureat, din sesiunea iunie-iulie, a stârnit nemulțumire în rândul mai multor elevi botoșăneni care au formulat contestații și au solicitata reevaluarea lucrărilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean a fost depus un număr de 907 contestații. Cele mai multe, 380 la număr, au fost depuse la Limba și Literatura Română.

La proba obligatorie a profilului, istorie sau matematică, au fost depuse 300 de contestații, iar la proba la alegere a profilului au fost 227 contestații. 

Contestațiile urmează să fie soluţionate în perioada 13 - 15 iulie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.
2.488 de candidați au susținut examenul de Bacalaureat la Botoșani, promovabilitatea la nivelul județului fiind de 72,67%. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

astăzi, 21:02

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

astăzi, 20:30

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

astăzi, 19:50

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...