Autoturismul unui botoşănean, implicat într-o tamponare la Salcea

Poliţiştii suceveni cercetează cauzele care au dus vineri la producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Plopeni, oraşul sucevean Salcea, în urma căruia autoturismul unui botoşănean a fost tamponat.

Autoturismul unui botoşănean, implicat într-o tamponare la Salcea

   Foto: arhivă

Potrivit poliţiştilor suceveni, vineri după-amiază, un tânăr de 20 ani, din municipiul Pașcani, judeţul Iași, conducea un autoturism pe DN29, în localitatea Plopeni, pe direcţia Suceava către Botoşani.

La un moment dat, tânărul şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers lovind în spate autoturismul condus de un bărbat de 32 ani, din comuna Ciurea- Iași, care a fost proiectat într-un auto condus de un bărbat de 37 ani, din comuna Tudora, judeţul Botoșani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 72 ani, din comuna Fîntânele, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de "vătămare corporală din culpă".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
170

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
937

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
460

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...