Autoturismul unui afacerist botoşănean, scos la vâzare de Fisc

După ce a obţinut eliberarea condiţionată, un om de afaceri botoşănean riscă să-şi vadă unul dintre autoturisme vândut de Fisc, fără să se poată împotrivi.

Autoturismul unui afacerist botoşănean, scos la vâzare de Fisc

   Foto: Adevărul

Condamnat de două ori la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, omul de afaceri Dumitru Amişculesei a obţinut în octombrie eliberarea condiţionată. Peste câteva zile, însă, unul dintre autoturismele pe care le-a deţinut fiul său va fi scos la vânzare de către Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Iaşi.

Potrivit adevărul.ro., sechestrul asupra autoturismului Mecedes Benz 221 este instituit încă din anul 2011, însă niciun ofertant nu s-a arătat până în prezent interesat să îl achiziţioneze. Automobilul a fost fabricat în anul 2006, are o capacitate cilindrică de 2.987 cmc, are motorizare diesel, culoarea gri metalizat şi are parcurşi circa 130.000 kilometri.

Asupra autoturismului din garajul Fiscului are drept de gaj Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, care l-a trimis în judecată pentru evaziune fiscală pe Dumitru Amişculesei. În cazul de faţă, cel executat nu este Dumitru Amişculesei, ci unul din fiii săi, Andrei, condamnat cu suspendare în acest dosar. Fiind a treia licitaţie organizată în această serie, Fiscul a redus preţul de pornire până la jumătate, astfel că persoanele interesate pot achiziţiona limuzina, pe 16 ianuarie, ora 13, cu preţul de 36.235 lei fără TVA, preţ care se va păstra şi la următoarele şedinţe în cazul nevalorificării. Licitaţia va fi organizată, ca şi precedentele şedinţe, la sediul DGRFP din Iaşi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
18

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
32

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
56

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...