Audieri blocate si negocieri intense. Antonescu si Ponta discuta in biroul presedintelui Senatului

Audieri blocate si negocieri intense. Antonescu si Ponta discuta in biroul presedintelui Senatului
Desi liderii USL spun ca nu exista probleme, tensiunile din USL blocheaza audierile ministrilor propusi. Vineri se asteapta ca audierile sa fie reluate, dupa ce ele au fost intrerupte joi seara, in urma unor neintelegeri intre PSD si PNL in legatura cu atributiile ministrilor, potrivit unor surse citate de rtv.net.

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta discuta in biroul presedintelui Senatului, scrie Mediafax. Intalnirea a inceput in jurul orei 09.00. Ponta a intrat in biroul lui Antonescu fara a face declaratii presei.

Audierile in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in viitorul Cabinetul Ponta au fost amanate, joi, din cauza unor neintelegi in USL, motivele avand legatura, potrivit unor surse, cu atributiile ministrilor si cu subordonarea unor institutii in Guvern.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca sedinta Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului va avea loc vineri "dupa ora 11:00", el afirmand ca se stia "de mult" de amanarea de joi seara a sedintei si a audierilor ministrilor in Comisii.

Intrebat de ce s-a amanat sedinta din aceasta seara si audierile ministrilor, el nu a raspuns, aratand doar ca se stia "de mult" acest lucru.

De asemenea, intrebat daca este sigura desfasurarea de vineri a audierilor ministrilor in comisiile de specialitate, el a refuzat sa raspunda. "Nu mai fiti stresati", le-a spus el jurnalistilor.

Anterior, chestorul senatului Ioan Chelaru declara ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au fost convocate pentru vineri la ora 09:00, urmand sa fie stabilite audierile ministrilor propusi pentru Cabinetul Ponta, el precizand ca audierile vor avea loc "intr-o ora din acea clipa".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
183

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
371

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
103

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...