Audi "adaptat" pentru contrabanda: 600 de pachete de tigari gasite in rezervorul masinii!

Audi "adaptat" pentru contrabanda: 600 de pachete de tigari gasite in rezervorul masinii!
În ziua de 20 martie 2012, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Stânca Costeşti, în colaborare cu lucrătorii vamali din cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova, au descoperit 600 pachete de ţigări de contrabandă într-un locaş special amenajat în rezervorul unui AUDI 80 ce venea din Republica Moldova. Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării ţigările şi autoturismul şi a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională în valoare de 7.000 lei.

În ziua de 20.03.2012, la Biroul Vamal de Frontieră Stânca Costeşti s-a prezentat pentru control vamal un autoturism AUDI 80, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român.

În urma verificării cu endoscopul, inspectorii vamali au descoperit un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului unde au fost găsite 600 pachete de ţigări PLUGARUL. Rezervorul, modificat structural, era împărţit în două incinte, una pentru combustibil şi a doua pentru disimularea ţigărilor de contrabandă.

Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a autoturismului, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de . 000 lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
216

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
255

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
943

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...