Au început înscrierile la cel mai colorat cros al toamnei: „Coloract” vă invită la sport și distracție

Acest eveniment este unul caritabil și vine în sprijinul a zeci de copii din Dimăcheni, care pe 11 septembrie se vor așeza în băncile școlii cu un rucsac cu toate cele necesare. 

Clubul Interact Botoșani, cu sprijinul clubului Rotary Botoșani și al Primăriei Botoșani, te invită să alergi la cea de-a șasea ediție a celui mai colorat cros al toamnei.

„Coloract” este un maraton caritabil, scopul acestui proiect fiind acela de a asigura pentru 35 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dimăcheni începerea noului an școlar cu un ghiozdan complet echipat.

Sâmbătă, 9 septembrie, la ora 10:00, ne adunăm în fața Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă” din Botoșani pentru a da startul crosului.

Traseul începe din fața Sălii Polivalente, continuă pe Bulevardul ,,Mihai Eminescu”, urmând trecerea prin fața Colegiului Național ,,A. T. Laurian”, apoi stânga pe Strada Cuza Vodă, prin fața Facefood-ului, iar cei 2,5 km se sfârșesc în fața Prefecturii Botoșani, unde va avea loc bătaia cu prafuri colorate non-toxice.

De asemenea, primii finaliști nu vor trece neobservați, deoarece există și surprize pentru aceștia, în valoare de 1700 de lei.

Taxa de participare este de 35 RON, preț ce include un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, pe baza căruia se face participarea la cros, dar și prafurile colorate ce vor fi folosite la final, când va avea loc bătaia cu prafuri.

Înscrierile încep pe data de 28 august și se vor putea face zilnic, între orele 12:00 - 17:00, până pe data de 3 septembrie, la parter, în Uvertura Mall.

Prafurile făcute manual de către voluntarii clubului Interact Botoșani sunt non-toxice și nu pătează.

Pentru a fi la curent cu toate detaliile legate de organizarea și desfășurarea evenimentului, vă invităm să urmăriți atât pagina de Facebook a clubului (Club Interact Botoșani), dar și pe cea de Instagram (@interactbotosani)!

Sponsorii evenimentului sunt: LUCIFARM, Casa Pâinii, Casa Dulce, Casa Izza, Stas Mobila, Opera, Admir, Roland Partners, Banca Transilvania, Anvi Center, Linx, Uvertura Mall, Carmen Damaschin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...