Au distrus un bar: Bătaie cu sticle, jandarmi agresaţi, scandalagii încătuşaţi!

Au distrus un bar: Bătaie cu sticle, jandarmi agresaţi, scandalagii încătuşaţi!
Doi botoşăneni sunt cercetaţi pentru distrugere, după ce au provocat scandal într-un bar. Cei doi au aruncat cu sticle goale într-un geam, apoi i-au agresat fizic şi verbal pe jandarmii veniţi să îi liniştească. Pentru a fi duşi la sediul IJJ, scandalagiii au fost încătuşaţi.

În data de 26 septembrie, în jurul orei 16.30, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la un bar de pe raza municipiului Botoșani unde două persoane au provocat distrugeri. Ajunși la fața locului, jandarmii au dat peste doi bărbați de 41 de ani, care erau sub influența băuturilor alcoolice și care discutau în separeul localului, pasivi la apariția forțelor de ordine.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că cei doi barbați au aruncat cu sticlele rămase goale în geamul separeului și l-au spart. În momentul în care jandarmii au încercat să-i legitimeze, aceștia au refuzat vehement și mai mult,  au devenit agresivi verbal și fizic atât la adresa forțelor de ordine cât și la adresa clienților care se aflau în bar, fiind necesară încătușarea lor și conducerea la sediul unității în vederea aplicării măsurilor legale.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.
   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
371

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
391

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...