Au dat iama in bunurile primariei!

Au dat iama in bunurile primariei!

   arhiva

La data de 27 februarie 2012, în jurul orei 09.00, poliţiştii din orașul Bucecea au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 26 spre 27 februarie 2012, persoane necunoscute au sustras din incinta unui imobil aflat în administrarea primăriei oraşului materiale de construcții în valoare de peste 2.300 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea şi depistarea a trei bărbaţi, respectiv H. Gheorghe-Florin, de 33 ani, Z. Cristian, de 39 ani, și G. Gheorghe-Marius, de 26 ani, toţi din orașul Bucecea, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.
         
În urma extinderii cercetărilor cu privire la activitatea infracţională a celor trei bărbaţi, poliţiştii au stabilit că aceştia au fost implicaţi şi în săvârşirea altor infracţiuni de furt, în perioada septembrie 2011- februarie 2012, respectiv două furturi din locuințe și alte două furturi de materiale de construcții, din acelaşi imobil aparţinând Primăriei Bucecea.

Poliţiştii au stabilit de asemenea participarea la săvârşirea celorlalte infracţiuni şi a altor trei suspecţi, respectiv G. Dan-Iulian, de 24 ani, H. Ioan, de 39 ani, şi H. Marinel, de 17 ani, toţi din orașul Bucecea, județul Botoșani.

Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar la data de 27.02.2012, poliţiştii au dispus față de Z. Cristian, G. Gheorghe arius și H. Gheorghe Florin măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 28 februarie, aceştia să fie prezentaţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunerea de arestare preventivă, informeaza IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
179

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
953

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
470

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...