Au crescut preturile jucatorilor doriti de FC Botosani, dupa calificarea in Europa League: "Pretentiile financiare sunt exagerate"

Au crescut preturile jucatorilor doriti de FC Botosani, dupa calificarea in Europa League: "Pretentiile financiare sunt exagerate"
Principalul finantator al echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, s-a aratat extrem de dezamagit de faptul ca echipele, dar si jucatorii cu care negociaza au crescut pretentiile financiare, doar ca pentru ca botosanenii au ajuns in Europa League.

Iftime a mai precizat ca jucatorii sunt speriati de ce au patit la echipele aflate in insolventa si acum vor jumatate din salariul pe un an de zile, inainte de a semna.

"Eu inca vad lumea complet neatenta la situatia financiara din fotbalul romanesc si ca pretentiile sunt exagerate. Fotbalul ca noi ne grabim acum sa facem un lot pentru ca saptamana viitoare sa plecam in cantonament, ma obliga sa transfer acum si oamenii cer tot felul de pretentii financiare si imi vine sa ma las de fotbal. E adevarat ca am terminat la locul 8, dar daca echipele care au intrat in insolventa erau sanatoase din punct de vedere financiare poate nu mai erau pe locul 3 sau 4 acum, ci poate erau ele pe locul 8. Au mintit fotbalistii si acum vine la mine si plang ca au de luat nu stiu cate salarii. Jucatorii sunt foarte speriati si daca le dai 100.000 de euro pe an, ei vor jumatate din suma la semnatura. Pe alta parte eu pot sa le dau banii si ei sa nu joace tot anul.", a spus Valeriu Iftime, in direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
61

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
113

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
240

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...