Attila Hadnagy e de neoprit in Liga a II-a! A marcat 3 goluri in victoria cu UTA Arad! Fratele lui Plamada a marcat si el!

Attila Hadnagy e de neoprit in Liga a II-a! A marcat 3 goluri in victoria cu UTA Arad! Fratele lui Plamada a marcat si el!
UTA Arad a deschis scorul in minutul 46 al meciului jucat pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, insa s-a vazut umilita pana la final, dupa hatrick-ul reusit de cel mai bun marcator din liga secunda, Attila Hadnagy.

Fostul atacant al FC Botosani a egalat in minutul 61, atunci a primit o minge în adâncime de la Ursu, a patruns în careu şi l-a executat pe Miron din 10 metri uşor lateral dreapta. Peste numai 4 minute Hadnagy a marcat si din penalty, ducand scorul la 2-1.

In minutul 71, ATTI-GOL a reusit hatrick-ul, după ce şutul lui Ionut Plămada, fratele lui Florin, de la FC Botosani, a fost respins în faţă de către portarul Miron. Peste 8 minute, Ionut Plamada a punctat si el, stabilind scorul final de 4-1.

Hadnagy este golgheterul ligii secunde, cu 13 reusite in acest sezon.

REZULTATE LIGA 2:

SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE - UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ 4-1
OLIMPIA SATU MARE - DUNĂREA CĂLĂRAŞI 2-2
CS AFUMAŢI - ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA 2-0
LUCEAFĂRUL ORADEA - CS BALOTEŞTI 0-1
METALUL REŞIŢA - FORESTA SUCEAVA 1-2
ŞOIMII PÂNCOTA - ACS BERCENI 0-0
JUVENTUS BUCUREŞTI - UNIREA TĂRLUNGENI 6-0

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
191

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
387

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
110

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...