Atmosfera "urbana" la Miss & Mister Preuniversitaria "A.T.Laurian"

Atmosfera "urbana" la Miss & Mister Preuniversitaria "A.T.Laurian"
Liceenii din cadrul Colegiului National "A.T.Laurian", si nu numai, au avut parte de un inceput de saptamana promitator si de un spectacol reusit oferit pe scena Casei Sindicatelor de organizatorii si participantii la Miss & Mister Preuniversitaria 2010.

Showul s-a deschis cu un moment de coregrafie inspirat din influente de dans urban si a continuat cu un numar de "Beat Box". Acesta a fost oferit de trei tineri talentati, ce au creat ritmuri şi melodii folosindu-si gura şi corzile vocale, spre incantarea audientei.
 
Pe scena au mai urcat si trupe de dans precum TNG Steps si Fashion Dance, dar si elevi ai Colegiului care au delectat publicul cu piese din repertoriul international. Scenetele si parodiile nu au lipsit nici ele din program.

Concurentii au fost la inaltime, iar castigatorii, Liana Slincu si Andrei Balanovici, au reusit sa convinga juriul ca merita titlul de Miss & Mister Preuniversitaria A.T.Laurian 2010.
 
Daca publicul s-a aratat reticent la deschiderea spectacolului, finalul a fost unul grandios. Sustinatorii perechilor au dat dovada de spirit de echipa, incinzand atmosfera la proba de Miss & Mister Popularitate, castigata de Liana Slincu si de Florin Capra.
 
Si cum nu se putea uita de sarbatoarea zilei de 8 martie, in public s-au impartit cosulete cu ghiocei pentru doamne si domnisoare.

Ultimul numar din program a apartinut celor de la Trupa X, care a sustinut un recital de exceptie. In acordurile piesei "Ti-am dat un inel", a formatiei Holograf, scena s-a umplut de muzica si dans, iar publicul a fost in picioare, cantand la unison. Un bal reusit - zic cei care au asistat, coordonat de domnii profesori Alecsa Elena, Coca Dorica si Niculina Ursachi.

(A consemnat Alexandra Gavrila)
Foto: Razvan Chirila

 

Spectacolul poate fi urmarit pe www.live.botosani.ro, in sectiunea Transmisii Inregistrate.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
378

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
509

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
632

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...