Atenție, șoferi! Poliția de Frontieră recomandă utilizarea anumitor puncte de trecere de pe raza Botoșaniului, care este motivul!

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

PoliÈ›ia de Frontieră anunță că sunt planificate lucrări tehnice pe barajul Stânca CosteÈ™ti în cursul zilei de astăzi, 12 august, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

În acest sens, poliÈ›iÈ™tii recomandă utilizarea altor puncte de trecere a frontierei pe motiv că timpii de aÈ™teptare în Vama Stânca riscă să crească din cauza lucrărilor.

Prin urmare, recomandăm participanÈ›ilor la trafic care intenÈ›ionează traversarea frontierei prin Punctul de Trecere a Frontierei Stânca în perioada vizată, să utilizeze È™i celelalte puncte de trecere a frontierei cu Republica Moldova, în vederea evitării unui disconfort”, transmit reprezentanÈ›ii PoliÈ›iei de Frontieră.

Geografic, cele mai apropiate puncte de trecere a frontierei sunt Punctul de trecere a frontierei Sculeni (județul Iași), respectiv Punctul de trecere a Frontierei Rădăuți Prut (județul Botoșani).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenÈ›ionare meteo pentru judeÈ›ul GalaÈ›i. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În judeÈ›ul GalaÈ›i va ploua torenÈ...

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din IbăneÈ™ti va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, preÈ™edintele României. Această distincÈ›ie va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...