Atentie, masinile pot fi parcate noaptea doar pe trotuarele din cartiere, nu si pe cele ale strazilor principale!

A nimerit orbul Braila, spune romanul! Ce face, insa, un brailean care nimereste la Botosani si parcheaza masina pe trotuar?

Manuel Stoinescu, din Braila, a ajuns zilele trecute la Botosani, pentru a-si vizita rudele. Miercuri dimineata, braileanul a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta: masina care fusese parcata seara pe trotuar, in zona intersectiei Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Luna, disparuse. 

Cum apropiatii l-au indemnat sa caute autoturismul in curtea HSR, barbatul a fost nevoit sa achite firmei 3 milioane de lei vechi pentru a-si recupera masina, fara sa inteleaga, insa, ce regula a incalcat.

Manuel Stoinescu s-a adresat redactiei noastre, indignat de faptul ca i-a fost ridicata masina, chiar daca ultimele modificari ale Regulamentului privind activitatea de blocare si ridicare a masinilor parcate neregulamentar permite parcarea pe trotuare pe timpul noptii.

Mai mult, spune barbatul, masina sa era parcata pe strada Luna, nu pe Bulevardul Mihai Eminescu, asa cum scrie in documentele emise de firma Hi Speed Recovery.

"Miercuri dimineata am constatat ca mi s-a ridicat masina, un autoturism Opel Astra cu numar de Braila. Am parcat pe trotuar stiind ca acest lucru este permis pe timpul noptii. Pe actul primit dupa achitarea celor 3 milioane catre HSR scrie ca masina a fost ridicata, la ora 3.20, intrucat era parcata pe trotuar fara sa lase liber 1 metru necesar trecerii pietonilor", a spus Manuel Stoinescu.

Contactat telefonic, Iulian Juncanaru, administratorul HSR Botosani, a recunoscut ca regulamentul ofera aceasta facilitate, insa ca noile masuri sunt valabile "doar pentru aleile si trotuarele din interiorul cartierelor, nu si pentru strazile principale".

Braileanul a depus o contestatie la Politia Comunitara Botosani, in incercarea de a-si recupera suma de bani pierduta. Drum lung, insa, care se anunta mult prea costisitor pentru recuperarea celor 3 milioane de lei!

"Am vorbit cu un avocat din Botosani, insa mi-a cerut 6 milioane de lei. Ca sa depun o plangere la Tribunal nu am cum, din cauza grevei magistratilor", s-a plans Manuel Stoinescu.

Asadar, e floare la ureche sa nimereasca orbul Braila. Mai greu cu Botosaniul, caci incurcatele sunt trotuarele si aleile...

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...