Atenţie la ce purtaţi! O fetiţă a fost DESFIGURATĂ de hăinuţele "made in China" primite cadou

Atenţie la ce purtaţi! O fetiţă a fost DESFIGURATĂ de hăinuţele "made in China" primite cadou
O fetiţă de patru ani a suferit o reacţie alergică violentă după ce a purtat haine fabricate în China, care conţineau un fungicid toxic pentru oameni. Micuţa a ajuns desfigurată la spital şi nici ea, nici părinţii nu vor uita prea curând această experienţă.
 
Copila, din Franta, a împlinit recent patru ani. Ea a primit de ziua ei mai multe hăinuţe în dar, printre care şi o fustiţă şi un tricou fabricate în China. Încântată de acestea, micuţa le-a îmbrăcat, însă ce a urmat a fost un chin pe care nu îl va uita, probabil, toată viaţa.
 
Toată faţa i s-a umflat aproape instant, iar ochii au început să o doară îngrozitor dacă încerca să-i deschidă. Speriaţi de moarte, părinţii au dus-o de urgenţă la spital, unde diagnosticul pus de medicul dermatolog a fost dermatoză alergică. Ulterior, s-a stabilit că reacţia alergică a fost cauzată de o substanţă aflată în hăinuţele "made in China" pe care Marie le-a primit de ziua ei.

Conform rtv.net, substanţa din cauza căreia micuţa a ajuns desfigurată la medic este dimetilfumarat, un fungicid interzis în Franţa, dar care este folosit împotriva mucegaiului de producătorii de canapele, haine şi încălţăminte din China.

Din fericire, starea fetiţei a revenit rapid la normal, după ce i-a fost administrat un antialergic, chiar dacă durerea de la ochi va persista câteva zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
94

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
124

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
191

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...