Atac dur la adresa viceprimarului Florin Ghiorghita!

Consilierul local Romulus Eram a criticat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, o serie de declaratii facute in ultima perioada de catre viceprimarul Florin Ghiorghita.

Eram a facut referire la situatia societatii Conterm, desprinsa din Termica, care din cauza datoriilor a intrat in insolventa, iar muncitorii au fot trimisi in somaj. Consilierul local acuza ca infiintarea acestei societati a fost de fapt un paravan pentru disponibilizarea unor angajati de la fosta societate de termoficare si ca totul s-a facut sub coordonarea viceprimarului Florin Ghiorghita.

"Ma intreb ce s-a intamplat cu acea firma infiintata, care acum a fost desfiintata si la care el (n.r. Ghiorghita) a fost nasul? Pe mine ma surprinde ce s-a intamplat acolo, oare nu afecteaza pe nimeni ca oamenii de la Conterm stau acuma in fata Primariei si cer salariile? Oamenii sunt dati acuma afara, pentru ca acolo s-a facut un scenariu, din care domnul Diaconu sa iasa basma curata, printr-o disponibilizare de asta ascunsa", a declarat consilierul local Romulus Eram.

Acesta s-a aratat revoltat si de faptul ca viceprimarul Florin Ghiorghita a facut anumite prognoze vizavi de unele cheltuieli din bugetul pe 2011, fara a consulta insa consilierii locali.

"Eu nu pot sa il accept pe acest om facand discutii si aprecieri, cand el este ultimul om. El vine si stabileste anumite cheltuieli din buget, dupa parerea lui, fara a avea o discutie si o analiza in prealabil cu noi, consilierii locali, asupra bugetului pe 2011", a conchis Eram.


Ghiorghita: "Eu declar ceea ce vreau!"

Viceprimarul Florin Ghiorghita nu a dorit sa faca prea multe comnetarii vizavi de cele afirmate de Romulus Eram. "Unii cand nu au treaba, isi cauta. Domnul Eram si alti colegi de ai dumnealui, cum ar fi domnul Sorescu, care a criticat in urma cu cateva zile ca s-au stins luminile de sarbatori mult prea devreme, ar trebui sa vina si a spuna ce realizari au facut ei pentru cetateni, ori observ ca daca nu le ies afacerile, ies la atac. Mai intai ar trebui sa faca ceea ce e de facut si mai apoi sa critice. Eu declar ceea ce vreau si imi asum repsonsabilitatea pentru declaratiile mele", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nova Apaserv: Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități!

astăzi, 13:03

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani informează  că, Administrația Națională Apele Române -Exploatarea Complexă Stânca Costești are programate lucrări de  racordare la noua c...

De la neînțelegeri la bătaie, ce a pățit un botoșănean după ce și-a agresat soția!

astăzi, 12:31

Polițiștii din cadrul Poliției Botoșani au montat un dispozitiv electronic de monitorizare, unui bărbat de 52 de ani, ca urmare a săvârșirii de către acesta a infracțiunii de violență...

Afacerea din Botoșani care atrage turiști: ”Încă mai găsim mâini muncitoare, inimi calde și zâmbete sincere!” (Foto, Video)

astăzi, 12:03

”Am întâlnit acolo oameni tare, tare gospodari, care au cei mai amuzanți struți pe care i-am văzut vreodată”, spune Tabi, un sucevean ajuns în Ibăneștii Botoșanilo...