ATAC canin MORTAL, in municipiul Botosani! Jandarmii, chemaţi să intervină!

Jandarmii botosaneni au intervenit, marti seara, pe strada Mihail Kogalniceanu, din municipiul Botosani, pentru a potoli un caine de rasa care a devenit agresiv si a atacat un alt caine din rasa Bishon.

Un botosanean si-a scos cainele de companie la plimbare, dar nu orice fel de caine, unul care cantarea aproximativ 50 de kg. Barbatul il avea in lesa, insa nu i-a pus animalului si botnita.

In timp ce se plimba pe strada Mihail Kogalniceanu acestia s-au intalnit cu o femeie si cainele sau de companie, din rasa Bichon. Cand a vazut Bichonul, celalalt caine a devenit foarte agresiv si s-a smuls din lesa, atacand cainele femeii, infingandu-si coltii in el.

Printr-un apel la 112 s-a cerut ajutorul jandarmilor, care in scurt timp au ajuns la fata locului. Proprietara Bishonului si-a luat catelul de companie si s-a dus la un medic veterinar, pentru ca avea rani multiple, insa din pacate acesta a decedat.

Botosaneanul al carui caine a devenit agresiv risca o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei din partea jandarmilor, pentru ca nu a luat masuri sa impiedice atacul canin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...