Astazi se decide soarta vicepresedintelui CJ!

Astazi se decide soarta vicepresedintelui CJ!

CONSTANTIN MANOLACHE

Consilierii judeţeni se întrunesc astăzi in sedinţă ordinară, punctul cel mai sensibil din ordinea de zi fiind proiectul pentru schimbarea din funcţia de vicepreşedinte al CJ a lui Constantin Manolache, proiect iniţiat şi semnat de 20 de consilieri PDL şi PNL. Totodata, se va propune pentru funcţia de vicepreşedinte CJ democrat-liberalul Cristian Achiţei.

Chiar dacă săptămâna trecută Constantin Manolache spunea că îşi va depune demisia de onoare, liderii PSD nu sunt de acord, ei făcând apel la liberali ca, până la şedinţa de astăzi, să îşi reconsidere poziţia. 

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CJ de astăzi se mai află următoarele proiecte:

-Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor locale datorate de persoane fizice şi juridice bugetului propriu judeţean, pe anul 2011.
-Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de Orchestra Populară "Rapsozii Botoşanilor",  pentru serviciile prestate în anul 2011.
-Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de Muzeul Judeţean Botoşani, pentru serviciile prestate în  anul 2011.
-Proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru desfăşurarea activităţii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, pentru anul 2011.
-Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu pentru anul 2011.
-Proiect de hotărâre privind aprobarea unor tarife pentru drumurile publice administrate de către Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, pentru anul 2011.
-Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei de închiriere a spaţiului în suprafaţă de 2,8 mp, din clădirea punctului de control "Cabină poartă nr. 1", situat în municipiul Botoşani, str. Marchian nr. 11, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, în vederea funcţionării unui bancomat.
-Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii suprafeţei de 38,91 mp de la etajul bunului imobil "Policlinica Stomatologică" şi a terenului aferent în suprafaţă de 25,64 mp, situate în Botoşani, strada Marchian nr. 9, aparţinând domeniului privat al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani.
-Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani.
-Proiect de hotărâre privind aprobarea virărilor de credite între capitolele bugetului propriu judeţean, pe anul 2010.
-Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 35 din 25.03.2009 privind aprobarea activităţilor cu care va fi implicat Consiliul Judeţean Botoşani în managementul şi implementarea Proiectului "Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă, acordării asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat" şi a cheltuielilor Judeţului Botoşani legate de proiect.


SEDINTA ORDINARA A CONSILIULUI JUDETEAN BOTOSANI INCEPE LA ORA 10.00 SI VA FI TRANSMISA IN DIRECT PE INTERNET, DE
www.live.botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
1

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
42

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
26

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...