Astăzi, la Botoşani: Simpozionul Alcedo FOTO

Astăzi, la Botoşani: Simpozionul Alcedo FOTO
Astazi, 4 februarie, la Hotelul Rapsodia in Botosani, peste 170 de fermieri din întreg judetul au participat la o prezentare a produselor Alcedo, fiind prezent la Botosani Vicentiu Cremeneanu, presedintele Companiei Alcedo.


Prezentarea de astazi face parte din seria mai ampla de simpozioane sustinute de Alcedo la nivel national, ne dorim a fi prezenti in toate judetele, cat mai aproape de cei care au nevoie de produsele si serviciile noastre, astfel ca astazi ne aflam si la Botosani, dupa Suceava, iar maine vom prezenta la Iasi si Vaslui, a precizat reprezentantul Alcedo la Botosani, Florin Costinescu.


Anul acesta ne prezentam cu mai multe pachete tehnologice , 50 la numar, spre deosebire de anul trecut cand am avut doar 30, ne dorim a oferi solutiile complete pentru culturile de rapita, grau, orz, porumb si floarea- soarelui. Alcedo ofera produse personalizate in functie de culturile dorite, nu conteaza suprafata deoarece avem formule de calcul iar preturile pachetelor sunt sub cele de anul trecut", precizeaza Gabriela Rizescu, director de Marketing in cadrul Alcedo.




Infiintata in 1990, compania ALCEDO detine cea mai mare retea de distributie de inputuri pentru agricultura. ALCEDO are acoperire nationala dar si un portofoliu de clienti pe care l-a creat in timp. Practic, ALCEDO lucreaza pentru o treime din fermierii de pe piata romaneasca, agricultori care isi doresc si fac agricultura de performanta. ALCEDO reprezinta pentru clientii sai garantia calitatii si a recoltelor bogate.

S.C ALCEDO S.R.L face parte din grupul ALCEDO si de mai bine de un deceniu este lider pe piata de distributie a produselor de protectia plantelor, afirmatie sustinuta de dinamica cifrei de afaceri si a numarului de clienti.
In ultimi ani ALCEDO a devenit si cel mai mare distribuitor de seminte certificate de porumb, floarea soarelui, rapita, soia, etc. din Romania.




Grupul ALCEDO are in componenta sa patru firme: ALCEDO- cel mai mare distribuitor national de produse de protectia plantelor si seminte, Alchimex - cel mai mare formulator local de produse de protectia plantelor, Minerva- firma specializata in multiplicarea si procesarea semintelor certificate si Geea- agentie de publicitate si editura. Incepand cu 2011 grupul Alcedo face parte din grupul de comert Sumitomo Corporation, una din cele mai mari companii din Japonia si din lume. Prezenta cu 116 subsidiare in 65 de tari, Sumitomo a ingresitrat cifra de afaceri de 56 miliarde euro in 2013.
Compania Alcedo, lider pe piata de distributie, din România, a produselor de protectie a plantelor si a semintelor certificate de porumb, floarea soarelui, rapita, soia etc., este si în acest an alaturi de fermierii botosaneni, cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

Prin activitatea depusa de-a lungul timpului, ALCEDO este cel mai cunoscut brand din domeniu.
Prin produsele si serviciile de calitate, ALCEDO se situeaza pe primul loc in preferintele agricultorului roman. Standardele de calitate sunt demonstrate si prin faptul ca ALCEDO detine certificatele ISO 9001:2000 si 14001:2004.
ALCEDO ofera o gama foarte larga de substante folosite in toata paleta de culturi agricole.


(Material publicitar)