Astazi este 11 noiembrie, pe stil vechi!

Astazi este 11 noiembrie, pe stil vechi!

NOSTRADAMUS

Coreea de Nord a atacat, ieri, cu sute de obuze Coreea de Sud, iar aceasta a ripostat. Conflictul ar putea degenera într-unul mondial. Un asemenea scenariu au prezis clarvăzătoarea Vanga şi Nostradamus, care au afirmat în trecut că un mare război va începe pe 11.11. 2010. Astăzi, pe stil vechi, e 11 noiembrie, scriu internautii din toata lumea, conform newspad.ro.

Profetul Nostradamus şi clarvăzătoarea din Bulgaria, Vanga, au prevăzut că anul acesta, pe 11 noiembrie, se va declanşa cel de-al treilea război mondial.

Ieri, Coreea de Nord a atacat cu obuze insula sud-coreeană Yeonpyeong, ucigând trei oameni şi rănind alte câteva zeci, iar Coreea de Sud a ripostat. Tensiunile dintre cele două ţări datează de mai bine de 60 de ani şi derivă în special din modul în care a fost trasat teritoriul lor.

"Conflictul poate degenera într-unul planetar"

"Situaţia politică din peninsula coreeană se deteriorează în mod constant, trecându-se de la ameninţări făţişe la acţiuni militare directe. Escaladarea conflictului din zonă poate degenera, prin jocul alianţelor, dintr-unul regional într-unul planetar, cu folosirea armelor de nimicire în masă, inclusiv a celor nucleare (Coreea de Nord deţine arma nucleară - n.r.). În momentul de faţă, hotărâtor este, în afară de evoluţia atitudinii părţilor direct implicate, şi modul cum vor reacţiona SUA şi Japonia, pe de o parte, şi China şi Federaţia Rusă, pe de altă parte, în efortul de stabilizare a zonei", a declarat pentru Libertatea generalul Emil Străinu.

Data de azi, 24 noiembrie, coincide, pe stil vechi, cu 11 noiembrie, ziua începerii unui război, pe care au anunţat-o clarvăzătorii în urmă cu mulţi ani.

SUA: "Ne vom apăra aliatul, Coreea de Sud"

Reacţiile internaţionale nu au întârziat să apară. Oficialii de la Casa Albă au declarat ieri că America nu va ezita nici o clipă să-şi apere aliatul, Coreea de Sud, şi au condamnat ferm atacul Coreei de Nord.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
266

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
328

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
746

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...