Asistentele şi infirmierele de la Spitalul Judeţean care nu îşi fac treaba vor fi sancţionate drastic!

Asistentele şi infirmierele de la Spitalul Judeţean care nu îşi fac treaba vor fi sancţionate drastic!
Coordonatorii secÅ£iilor din cadrul Spitalul JudeÅ£ean Mavromati au liber să aplice cele mai drastice sancÅ£iuni angajaÅ£ilor care nu îÅŸi duc la îndeplinire sarcinile de serviciu.

PreÅŸedintele Consiliului JudeÅ£ean, Florin Å¢urcanu, a spus îi susÅ£ine pe coordonatorii secÅ£iilor în activitatea lor ÅŸi le cere pedepsirea infirmierelor ÅŸi asistentelor care nu îÅŸi fac treaba.

Åžeful CJ spune că a primit mai multe reclamaÅ£ii cu privire la modul în care se face curăţenie pe unele secÅ£ii, dar ÅŸi cum înÅ£eleg să se comporte unele cadre medicale, Å¢urcanu făcând referire doar la asistente ÅŸi la infirmiere.

“Vreau să îmi arăt susÅ£inerea faţă de coordonatorii secÅ£iilor care funcÅ£ionează în cadrul Spitalului JudeÅ£ean în lupta pe care ar trebui să o ducă cu personalul angajat, începând de la infirmiere ÅŸi asistente care într-adevăr îÅŸi bat joc de activitatea pe care trebuie să o desfăşoare ÅŸi le cer public să nu ezite să aplice cele mai dure măsuri în ceea ce priveÅŸte ducerea la îndeplinire a atribuÅ£iilor pe care aceÅŸti angajaÅ£i le au. Lupta cu sistemul este greoaie dar în final trebuie să câÅŸtige pacientul pentru că el plăteÅŸte taxe ÅŸi impozite ÅŸi toÅ£i angajaÅ£ii spitalelor încasează salariile din aceste taxe ÅŸi impozite", a spus Florin Å¢urcanu.

Echipe de control constituite prin dispoziÅ£ia ÅŸefului CJ fac zilnic verificări în cadrul Spitalului JudeÅ£ean.

“Am avut o discuÅ£ie cu directorul de îngrijiri, domnul Asaftei, ÅŸi i-am spus că dacă dumnealui nu poate lua măsurile legale pentru a stabili ordinea ÅŸi disciplina, comitetul care conduce prin consiliul director si consiliul de administraÅ£ie  poate decide înlocuirea dumnealui din funcÅ£ie, pentru că fiecare din echipa managerului trebuie să îÅŸi facă treaba că nu putem lăsa doar pe umerii managerului de la curăţenie până la atitudinea unui angajat", a menÅ£ionat Å¢urcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
28

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
290

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...