Aron Balan, lasat in libertate dupa inca o spargere!

Aron Balan, lasat in libertate dupa inca o spargere!

 Gabriel Oprisanu a ramas fara GPS si doua telefoane mobile  

Este o zi deosebita si cred ca este o perioada extrem de favorabila vietii mele, pentru ca se sparg toate ghinioanele si cu siguranta la alegeri voi castiga, au fost cuvintele lui Oprisanu dupa ce a aflat ca masina sa a fost sparta de hoti.

Politistii nici nu au avut nevoie de prea multe cercetari pentru a gasi un suspect, care s-a dovedit a fi nimeni altul decat Aron Balan. Gabriel Oprisanu se afla in Biserica Vovidenia sambata seara, unde cununa, masina fiind parcata pe o alee laturalnica.

Reactia sefului ASP nu a fost prea dura, chiar daca in urma cu nici o luna hotii ii mai facusera o paguba, in apartament, in valoare de 20.000 de euro. Acum, din masina i-a disparut un GPS in valoare de 3.000 de lei, precum si doua telefoane mobile. Nu stiu cum s-a intamplat, eu eram in biserica, cununam.

Astazi este o zi deosebita si cred ca este o perioada extrem de favorabila vietii mele, pentru ca se sparg toate ghinioanele si cu siguranta la alegeri voi castiga. Doua spargeri in aceasta luna este totusi ceva incredibil, a spus Gabriel Oprisanu, la cateva minute dupa ce a facut descoperirea.

Noaptea de vineri spre sambata a fost foarte activa pentru Aron Balan, adolescentul de etnie roma, de 14 ani, care are la activ sute de spargeri din masini, cele mai multe de lux. In noaptea respectiva, in timp ce mergea pe Aleea Unirii, Aron a pus ochii pe o Dacie 1310, in care a vazut o poseta de dama. In timp ce incerca sa deschida portiera, a fost zarit de proprietar, care a reusit sa-l prinda.

Dat pe mana politistilor, Aron Balan a fost condus la sediu, audiat, dupa care a fost pus din nou in libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
8

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
38

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
73

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...