Arest preventiv pentru principalul suspect în cazul crimei de la Lunca!

Arest preventiv pentru principalul suspect în cazul crimei de la Lunca!
Judecătorii Tribunalului Botoşani au hotărât ca principalul suspect în cazul crimei din satul Bâznoasa, comuna Lunca, să stea în arest preventiv, pentru următoarele 30 de zile.

Valeriu Heros, de 50 de ani, a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, duminică fiind prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, propunere admisă de magistraţi. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Crima a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. În urma unui conflict izbucnit din senin, Valeriu Heros l-a lovit cu toporul în cap pe amicul de pahar, Ionel M., provocându-i trei plăgi tăiate şi zdrobite la nivelul craniului. După comiterea faptei, agresorul, alături de fratele lui, de 43 de ani şi un alt bărbat martor la crimă au încercat să fugă, însă au fost reţinuţi de poliţişti.

Crima s-a petrecut în holul casei lui Valeriu Heros, în timp ce în camera alăturată se aflau cei şapte copii minori ai acestuia. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
1

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
59

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
408

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...