ARD, dupa schimbarea prefectului: "USL-ul pregateste o frauda de proportii"

ARD, dupa schimbarea prefectului: "USL-ul pregateste o frauda de proportii"
Reprezentantii Aliantei Romania dreapta au comentat, in cadrul unei conferinte de presa, numirea lui Costica Macaleti in functia de prefect al judetului Botosani.

Fostul prefect, Cristian Roman, a spus ca Macaleti astepta acest moment inca de acum opt ani.

"Macaleti a asteptat acest moment din 2004, cand PSD a dat legea depolitizarii Institutiei Prefectului. Iata ca dupa opt ani de zile, in anul de gratie 2012, in sfarsit judetul Botosani are un prefect pur apolitic", a spus Roman.

La randul sau, Gabriel Alecsandru, presedintele tinerilor democrat-liberali din Botosani, a spus ca numirea social-democratului ca reprezentant al Guvernului in teritoriu, cu doar cateva saptamani inaintea alegerilor parlamentare, ridica unele suspiciuni.

"Concidenta sau nu, mi se pare suspicios momentul ales pentru schimbarea prefectului. Cred ca USL-ul pregateste o frauda de proportii, ca la referendumul de demitere a presedintelui si probabil domnul Constantinescu nu a vrut sa ia parte la ceea ce au ei de gand", a spus Gabriel Alecsandru.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
121

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
251

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
170

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...