(P) Apartamentele Premium Made To Measure din centrul Botoșaniului

(P) Apartamentele Premium Made To Measure din centrul Botoșaniului

Un mod de viață peste standarde - ansamblul de apartamente de cea mai nouă generație - UNIQUE Residence Maxim Gorki

Desigur, avem în fața noastră o vastă paletă de motive, solid argumentate, în funcție și de percepțiile personale, pentru a alege un apartament marca UNIQUE Residence, însă unul dintre motivele de bază pentru se merită o astfel de mutare îl reprezintă modul de viață dintr-un ansamblu de apartamente Made To Measure, un proiect rezidențial de cea mai nouă generație, creat să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia, peste standarde.

...Să visezi din vechea ta locuință?... Sau, să trăiești într-un ansamblu de apartamente Premium, din cea mai nouă generație, înconjurat de certitudini?!



Știm cu toții că nimic nu este perfect!... Motivele pentru care să te muți într-un apartament nou, relevate până aici, și care se referă la tehnologie, inovație, timp extins de viață, inteligență, eficiență, flexibilitate, siguranță și confort, nu sunt suficiente dacă nu beneficiezi cu adevărat de un mod de viață excepțional!

Trebuie să și vrei cu adevărat să trăiești într-un loc de viață unic, cu facilități extinse asigurate pentru familia ta, pentru copii tăi, cu grijă față de mediu și comunitate: spații verzi și amenajări peisagistice zonă; stație pentru încărcarea autoturismelor electrice; iluminat exterior cu lămpi stradale tip LED; locuri de parcare, subterane sau supraterane, blocuri dotate cu lifturi.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania), geamuri Tripan;

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului BROFER (Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence Maxim Gorki - Good Value for Money:

  • un proiect rezidențial creat să răspundă în fapt și celor mai pretențioase așteptări;
  • include în prețul apartamentului dotări de siguranță și confort Smart Home - nivelurile de echipare standard, sisteme de încălzire (inclusiv în pardoseală), ventilație și aer condiționat, aparataje electrice și corpuri de iluminat, finisaje, precum și opțiuni pentru pachete cu dotări superioare personalizate și facilități extinse;
  • asigură un randament investițional superior - ca plasament imobiliar sau în vederea achiziționării unei locuințe.

TRĂIEȘTE pe măsura ta!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Botoșani, Iași și Focșani:

(P).

 

Spune-ne opinia ta