Aparat "minune" reclamat la Protecţia Consumatorului!

Un botoşănean a dat 8.000 de lei pe un aparat medical, despre care i s-a spus că ar face minuni, dar după ce l-a folosit şi-a dat seama că acesta nu are niciun efect şi că se simte ca şi până acum.

Nervos, omul a mers la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului unde a depus o sesizare, în aceeaşi situaţie fiind alţi patru botoşăneni care au cumpărat aparate medicale de la o firmă care a avut de curând o prezentare la Botoşani.

Când au văzut că aparatele cumpărate, şi pe care au dat bani frumoşi, nu le vindecă durerile, au cerut ajutorul Protecţiei Consumatorului.

"Sunt în jur de 5 reclamaţii la adresa unui operator economic care a făcut o prezentare de aparatură medicală, operator care nu are sediul social în Botoşani, şi vinde anumite produse recomandate a fi folosite de consumatori pentru sănătate. Sunt consumatori care au cumpărat deja produsele respective, dar când le-au folosit nu au constatat niciun efect şi s-au adresat la noi. Fiind vânzare în afara spaţiilor comerciale, potrivit reglementărilor legislative, au un termen de 14 zile să returneze produsul fără niciun motiv. O parte a trimis deja produsul înapoi la vânzător, dar sunt care au reclamat şi la noi", a precizat Mirel Rogalschi, comisar-şef adjunct al CJPC Botoşani.

Acesta recomadă cetăţenilor să se gândească foarte bine înainte de a cumpăra astfel de produse şi să ceară şi informaţii de la medicul de familie cu privire la produsul pe care vor să îl achiziţioneze.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 2 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Ciprian; Sfânta Muceniţă Iustina fecioara

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Ciprian a trăit pe vremea împăratului Diocleţian (284-305) şi era filosof şi vrăjitor cumplit, din Antiohia Siriei, fiind în slujba păgânescului...

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...