Anuntati Politia daca ati vazut acest barbat!

Anuntati Politia daca ati vazut acest barbat!
Dacă aţi văzut acest bărbat, sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!

PRISACARIU DUMITRU s-a născut la 28.09.1946 în sat Sîrbi, comuna Vlăsineşti, judeţul Botoşani. Domiciliat în municipiul Botoşani, strada Cornului nr. 12, judeţul Botoşani.
                  
La data de 25.10.2010, în jurul orei 14.00, a plecat de la domiciliu, fiind găsit de către familie în jurul orei 16.00 în zona gării Botoşani. Ulterior, în jurul orei 17.30, profitând de faptul că nu este nimeni cu el, a plecat din nou de la domiciliu, fără a mai reveni. Nu are acte de identitate asupra sa. Anterior şi-a exprimat dorinţa să plece la fostul său domiciliu, în municipiul Lugoj, strada Ceahlăului  nr. 4, bl. 11, ap. 14, judeţul Timiş.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,50 m, greutate în jur de 55 kg, astenic, păr cărunt, tuns scurt, prezintă calviţie frontală, ochi căprui, ten măsliniu.

Semne particulare: în partea superioară a tâmplei drepte prezintă o afundătură în craniu cu diametrul de cca. 2 cm, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale; se deplasează greu, târâind picioarele, nu poate vorbi coerent, răspunde la întrebări cu  "da" şi "nu", alte cuvinte silabisindu-le cu mare greutate.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei: pulover pe gât, de culoare bej închis, maletă de culoare albă, pantalon de trening de culoare bleumarin cu două dungi verticale pe vipuşcă, respectiv o dungă mai lată de culoare roşie şi o dungă subţire de culoare albă; pe cap avea un fes din lână, de culoare gri cu dungi albe; încălţat cu pantofi din înlocuitor piele de culoare neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest bărbat  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 


BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
271

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...