Anunț Nova Apaserv pentru mai mulți consumatori din municipiul Botoșani. Vezi despre ce este vorba

Societatea Nova Apaserv anunță că, în urma semnării contractului de finanțare pentru proiectul „Extinderea și modernizarea sistemului de monitorizare a infrastructurii de apă, inclusiv achiziția de echipament și software pentru digitalizarea activității Nova Apaserv S.A. Botoșani”, în următoarea perioadă se va efectua înlocuirea echipamentelor de măsurare a consumului de apă.

Sunt vizați locuitorii de pe străzile/aleile „Ioan Missir”, Aleea Dimitrie Cantemir, Aleea Luizoaia, strada Doboșari, strada Hatman Arbore, strada Popăuți, strada Ștefan cel Mare și strada Stegari.

Rugăm utilizatorii care vor fi contactați de reprezentanții S.C. Nova Apaserv S.A. să faciliteze accesul la contoarele de branșament în vederea înlocuirii acestora. Utilizatorii care nu vor fi găsiți la domiciliu la data programată pentru montajul noilor contoare vor fi notificați și vor avea la dispoziție un număr de telefon unde să reprogrameze și să stabilească o dată la care acesta va fi efectuat”, precizează reprezentanții societății de apă.

Consumatorii de pe străzile menționate mai sus trebuie să știe că montarea noilor apometre nu implică niciun cost suplimentar, investiția fiind realizată din fonduri europene atrase de Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...