Antonescu: "Nu se pune problema ca PNL Botoşani să nu respecte înţelegerea!"

Antonescu: "Nu se pune problema ca PNL Botoşani să nu respecte înţelegerea!"
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că alianţa dintre ACD PNL-PC şi PSD a fost încheiată la nivel naţional, el subliniind că aceasta nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie judeţeană, municipală sau sătească, scrie Mediafax.

"Această alianţă a fost încheiată la nivel naţional şi nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie judeţeană, municipală sau sătească. Nu este niciun fel de problemă la Botoşani, nu se pune problema ca PNL Botoşani să nu respecte această înţelegere", a spus Antonescu, răspunzând unei întrebări legate de organizaţia liberală din Botoşani, care ar dori să candideze separat la locale şi parlamentare.

"Nu ştiu nicio organizaţie judeţeană a PNL care să pună în discuţie acest protocol, nici la PNL, nici la PC, nici la PSD", a spus Antonescu.

El a precizat că a avut o convorbire telefonică cu liderul PNL Botoşani, în care acesta a negat că ar fi făcut declaraţii privind candidaturile separate.

"Am discutat la telefon cu liderul PNL Botoşani, care a negat o astfel de declaraţie. Ea ar fi fost absurdă, pentru că la parlamentare vom candida în comun. La locale, cu excepţia preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarului municipiului Botoşani, există alegerea să fie candidaturi separate sau comune. La parlamentare sunt candidaturi comune", a mai spus Antonescu.

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
8

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
32

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
37

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...