Antonescu: Mă împrumut pe drurata grevei parlamentare!

Antonescu: Mă împrumut pe drurata grevei parlamentare!
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că pe durata protestului parlamentar la care va recurge opoziţia se va împrumuta de la prieteni şi de la familie, indemnizaţiile de la Parlament fiind singura sa formă de venit.

Antonescu a precizat, răspunzând unor întrebări, că parlamentarii opoziţiei, care se vor retrage de la activităţile Parlamentului începând de miercuri, nu vor încasa indemnizaţiile de şedinţe, ci doar indemnizaţia de bază şi suma forfetară, scrie Mediafax.

El a afirmat că suma forfetară este destinată asigurării activităţilor birourilor parlamentare, prin care care aleşii "ţin legătura cu alegătorii".

Întrebat ce vor face parlamentarii care nu au altă formă de venit, Antonescu a spus că aceştia vor recurge, ca toţi românii, la prieteni sau familie.

Preşedintele PNL a spus că nici el nu are altă formă de venit în afara celui de la Parlament şi va recurge şi el la împrumuturi. "S-ar putea să mă şi împrumut, dar nu cu milioane la bănci pentru ca după aia să fac reclamă", a mai declarat Antonescu, transmiţându-le jurnaliştilor că este clar la cine face aluzie.

USL va intra în grevă parlamentară până la alegeri, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

El a declarat, luni, că opoziţia a ajuns la un acord în ceea ce priveşte retragerea parlamentarilor PSD, PNL şi PC din activităţile uzuale ale Legislativului, ca măsură de protest la adresa puterii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
30

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
743

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
102

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...