Antonescu: E prematur să vorbim de o alianţă PNL-PSD

Antonescu: E prematur să vorbim de o alianţă PNL-PSD

 CRIN ANTONESCU  

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este prematur să se vorbească despre o alianţă între formaţiunea sa şi PSD, care, eventual, să fie consfinţită la tribunal, el apreciind că există foarte multe elemente care fac greu de conceput un astfel de demers.

Antonescu a replicat astfel la declaraţiile secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, care afirma că îşi doreşte o alianţă cu PNL până în primăvara anului viitor, pasul final fiind chiar o consifinţire la tribunal.

"Nu am nimic de comentat. E o viziune a domnului Dragnea şi am luat act de ea", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El şi-a nuanţat poziţia, precizând că, din punctul de vedere al PNL, există foarte multe elemente care fac greu realizabilă o astfel de alinaţă.

"Până una alta, fiecare avem drumul nostru, rămânând ca în acţiunile împotriva actualului regim să avem pe cât posibil coerenţă şi unitate, ceea ce vom avea. Despre o astfel de alianţă cred că e cu totul prematur să vorbim şi există foarte multe elemente la prima vedere care fac greu de conceput aşa ceva", a spus Antonescu.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, că doreşte o relaţie strucurată cu PNL, menţionând că nu exclude o alianţă la tribunal. "Dacă această alianţă va fi posibilă, trebuie realizată într-un timp rezonabil. Şi, dacă insistaţi, vă spun că nu exclud, ba chiar îmi doresc această alianţă", a spus el.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
166

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
589

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...