Antonescu, despre prezidentiale: Candidatul lui Basescu nu are nicio sansa!

Antonescu, despre prezidentiale: Candidatul lui Basescu nu are nicio sansa!
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, duminica, despre alegerile prezidentiale, explicand ca din punctul sau de vedere Traian Basescu nu are un candidat destul de puternic ca sa ii ia locul.

"Care e tinta lui Basescu, ce mai poate aspira sa fie? Are un asemenea candidat si atata putere, incat sa propulseze un om care sa castige? Fireste ca nu, candidatul lui Basescu nu are nicio sansa", a spus Antonescu in cadrul unui discurs sustinut la Pitesti.

Liderul PNL a adaugat ca aceste alegeri vor fi unele de mobilizare si care ii vor face castigatori pe cei care "care pun o credinta, un proiect mai presus de promisiuni bugetare care oricum nu s-au onorat si nu se vor onora".

Crin Antonescu le-a transmis colegilor sai ca pentru PNL este un moment decisiv.

"Suntem intr-un moment atat de greu si intr-un moment decisiv, pentru ca noi am decis ca PNL intre a deveni un partid de mana a doua, satelit al PSD si intre a-si juca sansa extraordinara de a conduce Romania a ales-o pe a doua", a mai spus seful liberalilor.

Crin Antonescu a adus in discutie si alegerile din 2009, cand, spune el, principala grija a lui Traian Basescu a fost ca el sa nu poata ajunge in turul II.

"Care a fost grija principala a lui Basescu? Aceea de a ajunge Mircea Geoana in turul II ca sa se intample ce s-a intamplat. PSD-isti au facut ce au putut si era si legitim, au facut prin Rus, Sarbu, Hrebenciuc, Voiculescu, prin sondaje ca nu cumva sa intre Antonescu in turul II", a mentionat Crin Antonescu, citat de ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
11

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
17

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
43

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...