ANM ne spune cum va fi vremea in următoarele două săptămâni

ANM ne spune cum va fi vremea in următoarele două săptămâni

Meteorologii au emis progoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. In prima saptamana vremea va fi racoroasa, desi media regionala a temperaturilor maxime va fi in crestere de la 27 la 29 de grade. In a doua jumatate a intervalului, procesul de incalzire a vremii va continua pana la medii ale valorilor maxime diurne de 30...31 de grade. Media temperaturilor minime va avea usoare variatii, pe tot parcursul intervalului, intre 17 si 19 grade.

In prima saptamana, temporar va ploua si se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Probabilitatea de ploaie se va mentine si in restul intervalului, dar la cote mai reduse.

In Moldova, in prima saptamana a intervalului de prognoza media regionala a temperaturilor maxime se va situa intre 26 si 28 de grade, caracterizind o vreme relativ racoroasa pentru aceasta perioada. Apoi regimul termic diurn va marca o usoara crestere, iar intre 30 iulie si 5 august se vor inregistra 30...31 de grade, in medie, valori apropiate de normele perioadei.

Temperaturile minime vor fi de aproximativ 17 grade intre 23 si 26 iulie, apoi vor creste usor, spre 18...19 grade, valori medii in jurul carora se vor mentine pana la finalul celei de a doua saptamani.

Instabilitatea atmosferica se va manifesta pe tot parcursul intervalului de prognoza, insa ploi mai importante cantitativ si pe arii mai extinse se vor semnala cu precadere intre 24 si 28 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
18

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
37

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
78

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...