Animale asfixiate in timpul unui incendiu la Stefanesti!

Animale asfixiate in timpul unui incendiu la Stefanesti!
Adăpost de animale distrus de flăcări! In incendiu au murit asfixiate si trei animale, aflate in adapost. Intrucat, din primele cercetari, a rezultat ca e posibil ca incendiul sa fi fost provocat cu intentie, cazul a fost preluat de politisti.

În ziua de 27 august, ora 22.58, în Centrul operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat prin Sistemul Unic de Urgenţă 112 izbucnirea unui incendiu în gospodăria Doiniţei C. din oraşul Ştefăneşti.

Proprietara era îngrijorată că flăcările care au cuprins adăpostul de animale s-ar putea extinde şi la casă. La eveniment s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti.

"Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea surselor de pericol au acţionat 4 subofiţeri şi 3 membrii ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate. Trei animale care se aflau în momentul izbucnirii incendiului în grajd au murit asfixiate. Au ars parte din adăpostul de animale, 2 tone lemne de foc, precum şi produse agricole depozitate în podul anexei, pagube estimate de proprietar la 12.000 de lei", a precizat plutonier Dorina Lupu, subofiter Relatii Publice in cadrul IJSU Botosani.

Pompierii au salvat casa şi celelalte anexe în valoare estimate la cca. 150.000 lei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, cu intenţie.

Cazul a fost preluat de poliţiştii oraşului Ştefăneşti pentru continuarea cercetarilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
129

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
495

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
195

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...