ANI DE LICEU - De la scoala la spital si viceversa!

O eleva a unui liceu din Botosani a plecat de la spital fara acordul medicilor, dupa ce initial se prezentase pentru a solicita ingrijiri medicale.

Fata, in varsta de 17 ani, este din comuna Gorbanesti, dar locuieste in gazda in municipiul Botosani.

Duminica seara, in jurul orei 21.30, minora s-a certat cu prietenul ei, I. Valentin. In timpul conflictului verbal, tanarul a impins-o pe fata, care s-a dezechilibrat si a cazut.

Pentru ca, a doua zi, a mers la Spitalul de Pediatrie, cadrele medicale au sesizat politia cu privire la faptul ca minora prezinta contuzii si echimoze posttraumatice produse prin agresiune, ulterior aceasta parasind unitatea medicala fara acordul medicilor.

Dupa ce a primit ingrijiri medicale, fata a parasit spitalul fara acordul medicilor.

"Cu ocazia audierii, victima a precizat ca nu formuleaza fata de agresor plangere prealabila cu privire la leziunile ce i-au fost produse. Impotriva agresorului, politistii botosaneni au dispus sanctionarea contraventionala conform Legii nr. 61/1991", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...