Angajatii Nova Apaserv nu vor avea salariile marite in acest an!

Angajatii Nova Apaserv nu vor avea salariile marite in acest an!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Gheorghe Sorescu, a anuntat ca angajatii societatii SC Nova Apaserv SA nu vor avea salariile marite cu 2,2 %, asa cum ar fi dorit conducerea societatii, si asta pentru ca bugetul nu permite o crestere salariala.

"Ei sunt intr-o vesnica discutie cu bugetul. Ei trebuie sa faca un buget care sa respecte niste conditii cumulative. Noi il asteptam cu mare drag ca sa-i dam mandat special. Nu am acceptat forma propusa de ei pentru ca nu respecta acele conditii impuse de Curtea de Conturi. Se pune problema cresterii salariale cu 2,2 %, dar nu ei nu indeplinesc acele conditii. Ei vor sa dea 2%, noi nu vrem. Asta e singura chestie. E o treaba interna a lor si e chestie de management", a declarat Gheorghe Sorescu.

Cat despre cererea directorului adjunct Neculai Gheorghinca, de a i se mari salariul de la 6.500 lei la 8.500 de lei, presedintele CJ Botani a spus: "de cerut, toata lumea cere,dar trebuie sa indeplineasca niste conditii. Nu mi se pare justificata cererea si nu e in regula".

 

Spune-ne opinia ta