Angajaţii din Primăria Botoşani vor salarii mai mari!

Sindicatul Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Locală a municipiului Botoşani a înaintat un memoriu Instituţiei Prefectului prin care angajaţii din administraţia locală îşi expun revendicările pe care le au, legate în special de drepturi salariale.

Angajaţii din Primărie cer reducerea diferenţelor salariale între funcţionarii publici care îşi desfăşoară activitatea în cadrul aparatului de specialitate al primăriilor municipiilor reşedinţă de judeţ şi cei care îşi desfăşoară activitatea în cadrul aparatului de specialitate al Consiliilor Judeţene.

De asemenea, aceştia solicit creşterea salariilor pentru funcţiile publice de consilier debutant, consilier asistent, având în vedere că salariul de bază bruteste de 800 de lei, net aproximativ 600 de lei.

"Acelaşi salariu îl are un muncitor necalificat, răspunderea pentru activitatea depusă fiind total diferită", se arat în memoriu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

astăzi, 23:01

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

astăzi, 21:58

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...