Angajatii DGASPC mai au de asteptat pentru banii castigati in instanta!

Angajatii DGASPC mai au de asteptat pentru banii castigati in instanta!

LIVIU RADASANU

Conducerea DGASPC Botosani va face recurs la deciziile Tribunalului Botosani prin care membrii Sindicatului Impact au castigat prin hotarari judecatoresti definitive si executorii anularea deciziilor de reducere cu 25% a salariilor, precum si plata diferentelor salariale aferente lunilor iulie-decembrie 2010.

"Hotararile obtinute in prima instanta sunt executorii si este obligatia noastra legala de a face recurs. De la data comunicarii hotarilor avem termen de 10 zile sa introducem actiuni, pe care Tribunalul Botosani le va trimite mai departe spre solutionare, Curtii de Apel Suceava. Daca dupa judecarea recursului se va pune in vedere sa platim acele drepturi ne vom conforma", a declarat Liviu Radasanu, director executiv al DGASPC Botosani.

Sindicatul Impact a obtinut in instanta anularea deciziei de reducere a salariilor cu 25%, de la 1 iulie 2010 pana in decembrie 2010. Daca, dupa recurs, instanta va da inca o data decizie favorabila angajatilor, acestia vor primi banii abia din anul 2012, intrucat nu au fost inclusi bani in buget pentru aceste plati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
151

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...