Angajații Casei Județene de Pensii, verificați la cât și cum muncesc: "Personal voi face această evaluare", anunță șeful instituției!

Angajații Casei Județene de Pensii, verificați la cât și cum muncesc: "Personal voi face această evaluare", anunță șeful instituției!
Directorul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, Marius Budăi, vrea să ştie care este potenţialul de lucru al fiecărui angajat, motiv pentru care, de săptămâna viitoare, va evalua fiecare dintre cei 60 de salariaţi ai instituţiei.

Pentru început a fost făcută o evaluare pe servicii şi compartimente, urmând a se face şi pe fiecare om.

"De săptămâna viitoare voi începe o analiză pe fiecare persoană, la modul de lucru şi în ceea ce priveşte eficienţa. Dacă un om lucrează într-o săptămână două dosare şi cineva are zece înseamnă că undeva am o problemă şi cineva merge cu frâna de mână trasă, şi nu e ok. Personal voi face această evaluare şi voi lua numărul de intrări la fiecare, numărul de ieşiri şi în funcţie de complexitatea dosarelor voi vedea exact. Dacă un manager nu îşi cunoaşte foarte bine oamenii cu care lucrează şi nu îi ştie fiecăruia potenţialul nu îi poate repartiza în funcţie de potenţialul lui şi atunci am eu o problemă", a spus Marius Budăi.

De acelaşi tratament vor beneficia şi şefii de compartimente şi servicii.

"Vreau să văd și şefii care conduc aceste compartimente, poate nu repartizează cum trebuie ei dosarele, şi atunci vor fi şi ei evaluaţi. Din ce mi-am dat eu seama nu se bagă în seamă resursa umană. Fie că e instituţie publică sau privată resursa cea mai importantă, până la bani, este omul şi dacă lui nu îi dai să muncească cât poate şi nu îi dai la adevărata lui valoare şi îl încarci doar de dragul de a-l încărca, atunci îl duc în altă parte, sau îi rotesc. Sunt sigur că acestă evaluare îmi va aduce mie o imagine perfectă cu ceea ce se întâmplă cu fiecare om şi mai mult de atât îi va stârni şi pe ei să muncească", a completat şeful Casei Judeţene de Pensii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
464

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
634

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
738

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...