Angajații Casei de Pensii continuă protestele și anunță măsuri dure: „Suntem cu ochii pe voi!” (foto)

Toți funcționarii instituției au ieșit în stradă să își strige nemulțumirile legate de grila de salarizare și volumul mare de muncă.

Protestele angajaților Casei Județene de Pensii (CJP) din Botoșani continuă. Luni dimineață, funcționarii botoșăneni au ieșit pentru a 7-a zi în fața instituției, nemulțumiți de grila de salarizare și volumul mare de muncă.

Activitatea de lucru cu publicul a fost sistată până la ora 11:00, timp în care protestatarii și-au strigat nemulțumirile.

Și angajații Casei Județene de Pensii sunt pregătiți să adopte măsuri dure dacă doleanțele nu le sunt ascultate.

Suntem cu ochii pe voi. Dacă trece proiectul la sănătate trebuie să treacă și la noi, altfel blocăm activitatea!”, este mesajul transmis de protestatari.

Reamintim faptul că, o măsură dură a fost anunțată, luni dimineață, și de reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), care au sistat plățile către spitale și furnizori.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...