Angajată a ANIF Botoșani, reclamată la ministrul agriculturii! Vezi de ce

Angajată a ANIF Botoșani, reclamată la ministrul agriculturii! Vezi de ce
Senatorul Viorel Grigoraș i-a adresat o interpelare ministrului agriculturii Daniel Constantin, căruia i-a adus la cunoștință situația unei angajate a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Filiala Botoșani, care nu prea dă pe la serviciu.

“Vă aduc la cunoştinţă o anumită stare de fapt la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Filiala Botoşani, situaţie care a creat nemulţumire în rândul angajaţilor şi specialiştilor în domeniu, de pe plan local.

În prezent, în cadrul Filialei Botoşani este angajată doamna Doina Aioniţei, detaşată de la Bucureşti.

Dincolo de faptul că, repet, existau suficienţi specialişti din judeţul nostru, aflu că doamna este plătită cu banii filialei, dar nu o şi onorează cu prezenţa fizic, la birou, ca restul angajaţilor, forţată probabil de alte obligaţii să stea mai mult în capitală.

Dată fiind această situaţie, vă adresez următoarele întrebări:

1. Sunteţi la curent cu problema nerespectării responsabilităţilor ce decurg din fişa postului de către doamna Doina Aioniţei?

2. Având în vedere disponibilitatea altor specialişti din judeţ, pentru postul respectiv, luaţi în calcul o revocare a numirii acesteia?, se arată în interpelare."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
889

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
197

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
496

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...