Angajat al unei Primării din judeţ acuzat că blochează un drum public! FOTO, VIDEO

Angajat al unei Primării din judeţ acuzat că blochează un drum public! FOTO, VIDEO
Şicanele între vecini nu sunt o noutate, fiecare dintre noi având câte un "cui" împotriva unei persoane cu care împărţim blocul, strada, aleea sau uliţa.

La Hăneşti, un grup de localnici îşi acuză un vecin că face "abuz de putere" pentru că a adus la poarta casei materiale de construcţie. Potrivit sesizării pe care cetăţenii, în numele cărora vorbeşte Gheorghe N., au trimis-o Ştiri.Botoşani.Ro, în jurul datei de 18 iunie, Constantin Pătrăuţanu, secretarul comunei Hăneşti, ar fi blocat drumul public cu grămezi de nisip şi grămezi de lemn pe care ar urma să le folosească la construcţia unui imobil.

"Am făcut sesizare la Poliţie chiar şi la Primărie dar nu s-a luat nicio măsură. Când l-am întrebat de ce a blocat drumul, a zis să-mi ţin gura", reclamă bărbatul.

Chestionat în privinţa aceste sesizări, secretarul admite că a blocat drumul parţial pentru că nu are unde să-şi depoziteze materialele de construcţii.

"Fac o reparaţie la casă că-mi plouă în casă. În momentul în care termin construcţia, eliberez tot. Dar cine a reclamat, cred, a ocupat drumul înaintea mea şi după ce şi-a ridicat materialele a aruncat pisica pe mine. Eu am oameni care lucrează şi cred că în zece zile e gata lucrarea. Nu am blocat că aşa am vrut, nu am avut altă soluţie. Şi maşina de Ambulanţă şi cea de Pompieri au loc pe unde să intre pentru că este cale prin spatele casei. Vecinul nu poate veni cu maşina acasă, asta e tot secretul. Ieri a fost E.On-ul şi a montat un stâlp în locul unuia care putrezise şi a avut pe unde să treacă, fără nicio problemă", spune Constantin Pătrăuţanu.

Cât despre sesizarea înaintată la poliţie, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie spun că nici nu a fost vorba de aşa ceva. "Şeful de post a fost la faţa locului şi a văzut despre ce este vorba, dar nu a fost depusă nicio sesizare în acest sens. Drumul nu este blocat", susţin aceştia.
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
74

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
860

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...